Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop, ook als het om sanitair gaat. Wij voeren alle werkzaamheden nauwkeurig, deskundig en op het afgesproken moment uit.

U kan bij ons terecht voor onder meer:

  • Installatie van sanitaire voorzieningen
  • Alle herstellingen
  • Regenwaterpompen
  • Waterverzachters

Problemen met uw sanitair?

Sanitaire installaties zijn belangrijk in elke woning. Maar overal gaat het weleens fout. Dan is er een druppende kraan of een lekkage, en hebt u een loodgieter nodig.

Om grote waterschade te voorkomen, is het aangeraden om ons meteen te contacteren. We voeren dringende interventies steeds zo snel mogelijk uit.

Renovatie en nieuwbouw

Bij renovatie of nieuwbouw zijn er grotere werken nodig. Ook dan kunnen wij vaak helpen. Zo plaatsen wij nieuwe kranen, wastafels, toiletten, douchebakken en andere sanitaire voorzieningen.

U kan bij ons kiezen uit een groot aantal kwaliteitsmerken, met producten die zich onderscheiden door een lange levensduur. Ook kunnen we behulpzaam zijn bij regenwaterrecuperatie.

Wij plaatsen geen complete badkamers. Wel kunnen we u hierin adviseren en in contact brengen met collega’s die u verder helpen.

Hulp nodig?

Gaat u verbouwen? Hebt u problemen met uw sanitair? Wilt u een wastafel, douche, toilet, waterverzachter of regenwaterpomp plaatsen?

 

Contacteer ons vandaag nog!