Zoekt u een erkende CV-installateur met vele jaren ervaring? Bij ons is de installatie van uw verwarmingsketel, boiler of warmtepomp in goede handen!

U kan bij ons terecht voor gasketels, mazoutketels, zonneboilers, warmtepompen, radiatoren, convectoren, vloerverwarming: alles wat nodig is om uw woning aangenaam te verwarmen. We komen in actie bij zowel nieuwbouw als renovatie en zorgen ook voor een vlotte en deskundige installatie.

Nieuwe CV-ketel

Gaat u een nieuwe centrale verwarming plaatsen of wilt u de oude ketel vervangen, komen wij graag ter plaatse. We bespreken uw budget en uw wensen. Vaak is al snel duidelijk wat de beste oplossing is. U krijgt een heldere, scherp geprijsde offerte. Als u met ons voorstelt instemt, maken we een afspraak voor de installatie.

Als vertegenwoordigers van Junkers/Bosch en Weishaupt leveren wij gasketels die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Radiatoren

Radiatoren zijn in vele maten en soorten te verkrijgen. Uw keuze bepaalt de kosten van de radiator. Natuurlijk bespreken we met u welke bij uw woning passen.

Vloerverwarming

Vloerverwarming wordt normaal gezien geïnstalleerd samen met een warmtepomp of condensatieketel. Het is een systeem dat wat traag op gang komt, maar aangenaam verwarmt.

Convectoren

Convectoren zijn er in twee soorten. De ene werkt op lage temperatuur. De de traditionele convector geeft pas bij hoge temperatuur warmte af.

Op zoek naar een ecologische oplossing?

Bent u op zoek naar een zonneboiler of warmtepomp? Ook dan helpen wij u graag verder. Wij zijn RESCert gecertificeerd. Dit betekent dat we over alle nodige competenties beschikken om systemen voor hernieuwbare energie te ontwerpen en te realiseren.

Meer weten? Contacteer ons vandaag nog!